DERMEDIC - TOLERANS krema za područje oko očiju 15g

Umiruje i smiruje nadraženu kožu smanjujući preosetljivost - Neutrazen™, peptid, u trenutku umiruje kožu. Smanjuje aktivnost neuropeptida koji su odgovorni za crvenilo i nastanak preosetljivosti kože. Smanjuje crvenilo i vraća fiziološku ravnotežu. Pomaže u obnavljanju kože i jača njenu strukturu - Phytosqualan® i vitamin E zatvaraju celularni cement kože, štiteći lipidni sloj od oksidacije i dejstva slobodnih radikala. Kao rezultat, poboljšava čvrstoću i elastičnost kože oko očiju.
Obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju i sprečava isušivanje kože - zahvaljujući sinergiji hidratantnih sastojaka, glicerina i Dub Diol-a koji prodiru duboko u kožu kako bi obezbedili dugotrajnu hidrataciju i sprečili prekomerni transepidermalni gubitak vode (TEWL).
Formula se zasniva na optimalnoj količini pažljivo odabranih sastojaka bez iritansa, koji umanjuju rizik od alergijske reakcije i obezbeđuju maksimalnu sigurnost i toleranciju proizvoda.
1. Umiruje i smiruje
2. Obnavlja i jača strukturu kože
3. Bez boja i mirisa
PREPORUČUJE SE ZA: dnevnu negu preosetljive i suve kože oko očiju koja ne podnosi uobičajne proizvode za negu kože.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Nanesite ravnomeran sloj kreme na očišćenu kožu oko očiju, nežno masirajte i ostavite da se upije.
KLINIČKI TESTIRAN
DERMATOLOŠKI ISPITAN
HIPOALERGEN SA TERMALNOM VODOM


Cena: 876.00rsd

Sa popustom: 569.00rsd

SLIČNI PROIZVODI