DERMEDIC - ANGIO PREVENTI NANO VIT E dnevna krema protiv crvenila SPF 20 + IR 40g

Dnevna krema sa Optic Redness Correct (ORC) sistemom, koji u trenutku smanjuje vidljivost proširenih kapilara . Obezbeđuje potpunu intenzivnu negu kože koja je sklona rozacei, štiti od negativnih efekata faktora okruženja i poboljšava stanje osetljive kože sklone reaktivnosti i eritemu.
Efikasno smanjuje postojeće crvenilo i oticanje - svojstva Neutrazena, ekstrakta Arnike i hlorofila se jačaju kombinovanjem u kompleks Optic Redness Correct. Smanjuje hiperaktivnost ćelija i propusnost kapilara, sprečava njihovo širenje, umiruje i smanjuje postojeće crvenilo.
Sprečava efekte neurodermitisa, kao što su crvenilo, oticanje i eritem. Vraća elastičnost i pravilan nivo hidratacije, sprečava prerano starenje kože - nano Vitamin E doseže duboko u epidermis, sprečavajući oksidaciju i uništavanje lipida, kolagena i elastina, kao i usporavanje starenja kože. Hidratantni emolijensi pomažu u održavanju odgovarajućeg nivoa hidratacije kože i sprečavaju prekomerni transepidermalni gubitak vode. Štiti od pregrejavanja kože - Phisavie deluje protiv pregrejavanja usled infracrvenog zračenja (u toplim prostorijama ili za vrijeme sunčanja), čime se smanjuje upalni odgovor i usporava starenje kože. Štiti i obnavlja epidermalnu barijeru, podržavajući procese termoregulacije kože. 1. Lagana tekstura bez masnog filma na koži
2. Upija se brzo, idealno kao baza za šminku
3. Sadrži UVA, UVB SPF 20 + IR (infracrveni zraci)filtere
4. Nekomedogen
PREPORUČUJE SE ZA: dnevnu negu osetljive, kuperozne kože i kože sklone pojavi rozacee.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: nanesite ravnomeran sloj proizvoda na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea i ostavite dok se ne upije.
HIPOALERGEN/KLINIČKI TESTIRAN


Cena: 1,236.00rsd

Sa popustom: 791.00rsd

SLIČNI PROIZVODI