EVELINE - GLYCOL THERAPY - 2% VITAMIN ILLUMINATING TREATMENT 18ml

Cena(sa PDV-om): 977.00rsd

Proizvod trenutno nije dostupan

VITAMINSKI TRETMAN ZA LICE 18 ml
Za sve tipove kože
- Glikolna kiselina
- 20% vitamin C
Serum je baziran na jedinstvenoj formuli koja sadrži čak 20% L-askorbinske kiseline.
Lagana, brzoupijajuća formula momentalno zaglađuje epidermis i poboljšava stanje kože.
BIOAKTIVNI VITAMIN C deluje kao antioksidativna injekcija - revitalizuje i usporava procese starenja.
Kompleks glikolne kiseline 2% ubrzava ćelijsko obnavljanje, deluje protiv starenja, smanjuje nedostatke i zaglađuje strukturu kože.
Stimuliše fibroblaste, čime poboljšava elastičnost.

EFEKTI: koža je blistava i puna mladalačkog sjaja, svilenkasto glatka. Vidljivost bora i simptomi umora i stresa su svedeni na minimum.

PRIMENA: preparat se preporučuje za noćnu upotrebu. Uveče nanesite serum na očišćenu i suvu kožu lica, izbegavajući područje oko očiju i usana. U zavisnosti od tolerancije kože, koristite 2-3 puta nedeljno. Za dan se preporučuje upotreba zaštitne kreme sa faktorom za sunčanje.

OPREZ: proizvod samo za spoljnu upotrebu. Pre upotrebe, izvršite test alergije na maloj površini kože. Ne koristiti na oštećenoj, nadraženoj koži.
Tokom nanošenja može doći do crvenila i blagog peckanja, što je prirodna reakcija kože. Ako ovi simptomi potraju ili se pojačaju, prestanite sa upotrebom proizvoda. U slučaju kontakta sa očima, odmah isprati sa puno vode.
Tokom tretmana i 4 nedelje nakon završetka, izbegavajte intenzivnu sunčevu svetlost i korišćenje solarijuma. Držati van domašaja dece. Zaštitite od sunčeve svetlosti.

Barkod: 5901761999570

Proizvedeno u EU

MOŽDA ĆE VAS I OVO ZANIMATI

EVELINE - LIP BALM EXTRA SOFT BIO PINEAPPLE

Cena(sa PDV-om):
297.00rsd